Lexence

WWZproof

Lexence is een toonaangevend advocatenkantoor op onder andere het gebied arbeidsrecht. ​Per 1 januari 2015 trad de Wet Werk en Zekerheid (WWZ) in werking. Hierdoor werden grote delen van het arbeidsrecht fundamenteel gewijzigd. Een complexe wetswijziging die nog erg onduidelijk was voor werkgevers en HR-managers. Aan ons werd gevraagd om het verhaal van de nieuwe WWZ zo duidelijk mogelijk te vertellen.

Nadat de WWZ was geintroduceerd is de website uitgebreid tot een compleet platform voor Team Arbeidsrecht. Waarop zij hun expertise kunnen delen, door middel van tools, publicaties en seminars. Eens per jaar worden deze ebooks gebundeld, gedrukt en aan klanten gegeven.

Ga naar website >

Eens in de zoveel tijd organiseert Lexence een seminar, waarin zij bepaalde aspecten uit het arbeidsrecht uitlichten met behulp van een relevante spreker. Deze seminars worden door ons vertaald naar een aantrekkelijk e-book, die middels een mailing wordt verstuurd naar de aanwezigen of via inschrijving te downloaden is via hun website.
 

AAN DIT PROJECT WERKTEN MEE:

Anna - Gerdien Bruna
Designer
HP Bruna
Developer
Windmills