Go!Paint

Website

Go!Paint is de tak van Hildering Industrial Packaging betreffende haar assortiment innovatieve schildershulpmiddelen. Go!Paint helpt de professionele schilder om beter, sneller en schoner te schilderen.

Aan ons werd gevraagd een website te ontwikkelen die de professionaliteit en het gebruikersgemak van de producten vertaalt. Allereerst hebben we middels een workshop samen met het Go!Paint team een verhaalboom opgezet. De verhaalboom is een schematisch overzicht van het merkverhaal van Go!Paint. Hierin staan onder andere de belangrijkste eigenschappen en waarden van het merk Go!Paint en haar verschillende producten. Aan de hand van de verhaalboom hebben we de inhoud van de website bepaald. Zowel in hiërarchie, content als vormgeving.

Het resultaat is een frisse, professionele website die de producten en hun kwaliteiten volgens een heldere hiërarchie in beeld brengt.

Een belangrijk kenmerk van de Go!Paint producten is de gebruiksvriendelijkheid en eenvoudige werking. Om dit kort en bondig weer te geven, is er gekozen voor simplistische interactieve infographics waarin je in een paar seconden kunt zien hoe het product werkt.

 

AAN DIT PROJECT WERKTEN MEE:

Anna - Gerdien Bruna
Designer
HP Bruna
Developer
Windmills